Ghid medical craiova
Prezentare
 departamente laborator program experienta parteneri contact

Centrul medical Sama reprezinta unul din cele mai dinamice centre de diagnostic si asistenta medicala de specialitate aflate in prezent in Craiova. Am īnceput īn 2001 prin a oferi īn Craiova servicii de laborator la standarde de o calitate incontestabila. Am continuat prin diversificarea si largirea gamei de investigatii de laborator si adaugarea specialitatilor clinice. Īn mod firesc a urmat extinderea teritoriala.
 

Pe scurt lucrurile  stau astfel:

  • Societatea are doua puncte de lucru in judetul Dolj: doua in Craiova, Str. Soimului  nr. 22 si unul in Calafat Str. Traian, Bl.4.
  • Face parte dintr-un  grup de firme ce reuneste mai multe centre specializate in furnizarea de servicii medicale grupate sub denumirea UltraMedica, a caror colaborare dateaza din aprilie 2001.
  • Sama ofera peste 150 de investigatii diferite de laborator īncepānd cu hematologie, chimie, microbiologie, imunologie, parazitologie pāna la alergologie.  Sama a participat in 2005 la 2 programe internationale de control de calitate: RIQAS - Marea Britanie, LABQUALITY - Finlanda precum si la controlul national ROEQALM.
  • Sama este in curs de acreditare RENAR in ceaa ce priveste manegmentul calitatii conform standardului SR EN/CEI 17025:2001 specific unitatilor medicale.

Rezultate analize online - apasati aici

Url : www.ultramedica.ghidmedicalcraiova.ro
Sari la
Inapoi la ghid medical
Copyright ©2005 SC RAUSCHdesign SRL. All rights reserved