Ghid medical craiova
Prezentare
 contact

 

 

 

 S.C. ULTRATEST S.R.L. are ca obiect de activitate furnizarea de servicii medicale din gama analizelor de laborator si anatomie patologica dar si activitatea de electrostimulare musculara in vederea modelarii corporale.
  Cele doua sedii, ambele situate pe Bd. Maresal Ion Antonescu, Bl. 24 - laboratorul si Bloc 7 parter- salonul de modelare corporala.


 

 

 

LABORATORUL

  • S.C. ULTRATEST S.R.L. s-a reautorizat in anul 2004, tinand cont de noua legislatie privind autorizarea sanitara a laboratoarelor de analize medicale. Astfel laboratorul beneficiaza de un spatiu generos si modern amenajat.

  • S.C. ULTRATEST S.R.L. a obtinut la evaluarea laboratoarelor, din punct de vedere tehnic  pentru anul 2005 un punctaj de 89 puncte. Acest punctaj remarcabil care  a plasat laboratorul pe primul loc din judetul Dolj, se datoreaza atat dotarii deosebite cu aparatura medicala cat si faptului ca S.C. ULTRATEST S.R.L.  a fost inscris in programe nationale si internationale de verificare a calitatii lucrului in laborator, dovedind astfel acuratetea si precizia rezultatelor eliberate.

  • Deasemenea gama de servicii de laborator oferite de S.C. ULTRATEST S.R.L.  este foarte extinsa, cuprinzand practic analize din  toate domeniile : hematologie, biochimie, imunologie, bacteriologie, examen coproparazitar, analiza urinii dar si anatomie patologica

 

Rezultate analize online - apasati aici
Url : www.ultratest.ghidmedicalcraiova.ro
Sari la
Inapoi la ghid medical
Copyright 2005 SC RAUSCHdesign SRL. All rights reserved